CUMHURİYET HALK PARTİSİ ARGUVAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERSOY ERENDEN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI  

Partimizin verdiği göreve hazırız bu seçimleri en iyi şekilde sonuçlandırıp adaletli ve şeffaf bir belediyecilik yapacağız

CUMHURİYET HALK PARTİSİ ARGUVAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERSOY ERENDEN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI  

Genel Başkanımız ve partimizin yetkili kurulları, aday adayları arasında yaptıkları kamuoyu yoklamaları ve anketler sonucunda yaptıkları değerlendirmede şahsımı Arguvan'a ve Arguvan  halkına hizmet etmeye layık görmüşlerdir.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında ve 2. Yüzyılına yön verecek Cumhuriyet Halk Partimizin 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde tarafıma verdiği görev bana hayatımın en büyük onurunu yaşatmıştır.

Aday adaylığı sürecimizde Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kızıldaş, Sayın Hurşit Kuşçu, Sayın Hakkı Ayas, Sayın Hüseyin Karaaslanoğlu ve Sayın Ergün Kılıç partimize ve Arguvan’ a yakışan demokratik olgunluk süreci yaşatmışlardır. Bundan sonraki süreçte de tüm aday adaylarımızın partimizin çıkarlarını gözeterek desteklerini vereceklerine inanıyorum.

Partimizin verdiği göreve hazırız bu seçimleri en iyi şekilde sonuçlandırıp adaletli ve şeffaf bir belediyecilik yapacağız, Arguvanlıların ve dostlarımızın bu süreçte yürekten destek vereceklerine inanıyor, Başta Genel Başkanımız Özgür ÖZEL’ e, Malatya Milletvekilimiz Veli Ağbaba’ya, İl Başkanımız Sayın Barış Yıldız ve yönetim kurulu üyelerine, İlçe Başkanımız Sayın Ekber Aslantürk ve yönetim kurulu üyeleri ile desteklerini esirgemeyen tüm Arguvan‘ lılara ve dostlarıma teşekkür  ederim.

Ersoy EREN

Cumhuriyet Halk Partisi Arguvan Belediye Başkan Adayı

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2024, 08:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner40

banner45

banner57

banner39

banner44

banner56