Eymir Mahallesinde moral gecesi yapıldı

Eymir Mahallesinde geleneksel etkinlikler devam ediyor

Eymir Mahallesinde moral gecesi yapıldı

Arguvan Eymir Mahallesinde geleneksel etkinlikler devam ediyor.

Yaklaşık iki yıldır pandemi nedeniyle etkinliklerin sınırlı yapıldığı mahallede düzenlenen etkinlik mahalle sakinlerine moral oldu.

Yoğun katılımın olduğu Eymir Muhtarlığı ve Eymir Derneği öncülüğünde Kültür evinde düzenlenen etkinliği Ziynet Kaymaz Sundu.  Eymir Muhtarı Kemal Budak, Eymir Dernek Başkanı Hasan Ali Çakır ve Malatya Eymir Dernek Başkanı Bektaş Özalp yaptıkları konuşmalarında birlik beraberlik mesajı verdiler.  Programda Ermişli mahallesinden günümüzün genç ve yetenekli kültür emekçisi Süleyman Sarıgül dinletisi büyük bir beğeni ile dinlendi Sarıgül konuşmasında kültürümüze ve kültürümüzü yaşatmaya çalışanlara sahip çıkılması gerektiğini konuşmasında vurguladı.  Tiyatro sanatçısı Nihat Mürşitpınar yaklaşık 20 dakika süren bir oyun sergiledi. Sanatçı Bülent Tercan ve Grubu sundukları türkü ziyafeti ve halayları ile katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattılar.

CHP Arguvan ilçe başkanı Ekber Aslantürkün’de katıldığı ve geç saatlere kadar devam eden gece sonunda katılımcılar emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2022, 07:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner40

banner45

banner57

banner39

banner44

banner56